DOM on Oulun seurakuntayhtymän diakonisten erityispalveluiden toimintamuoto, joka myy laadukkaita second hand tuotteita naisille ja miehille. DOMin toiminnan kulmakivinä on eettisyys, ekologisuus ja hyvän tekeminen. Paras tapa tulla onnelliseksi on auttaa muita.

DOM Second Hand ottaa myyntiin hyväkuntoisia sesongin tuotteita putiikin aukioloaikoina ti 10-16 ja ke-pe 12-18. DOM ei ota myyntiin pikamuotia, vanhanaikaisia tuotteita, lastenvaatteita eikä kenkiä. Myyntitiliasiakas saa myyntihinnasta 50% ja toinen puoli suunnataan hyväntekeväisyyteen sekä DOMin toiminnan turvaamiseen. Myyntiaika on kolme kuukautta ja palvelu on maksuton. DOM kuuluu marginaaliverotuksen piiriin.

Lainaamme hää-, hautajais- ja juhlapukuja sekä annamme vaatteita apua tarvitseville. Ota yhteyttä seurakuntasi diakoniatyöntekijään, niin saat itsellesi noutolomakkeen DOMiin. Ukrainalaiset voivat noutaa flyerin DOMiin Help Center Ukraine-Oulusta, Torikatu 12.

DOM on alusta monenlaiselle toiminnalle, voit esimerkiksi osallistua erilaisiin ryhmiin, tulla vapaaehtoiseksi putiikkiin, ehdottaa uudenlaista toimintaa tai voit vain tulla DOMiin viettämään aikaa ja nauttia kahvista sekä hyvästä seurasta. Lämpimästi tervetuloa DOM yhteisöön!