DOM Second Hand sijaitsee historiallisessa Oulun Vanhassa pappilassa.

Dom on Oulun seurakuntayhtymän diakonisten erityispalveluiden uniikki toimintamuoto, joka myy laadukkaita second hand tuotteita naisille ja miehille. DOMin toiminnan kulmakivinä on eettisyys, ekologisuus ja hyvän tekeminen. Paras tapa tulla onnelliseksi on auttaa muita.

DOM ottaa myyntiin hyväkuntoisia sesongin tuotteita putiikin aukioloaikoina ke-pe 12-18. DOM ei ota myyntiin pikamuotia, vanhanaikaisia tuotteita, lastenvaatteita eikä kenkiä. Myyntitiliasiakas saa myyntihinnasta 50% ja toinen puoli suunnataan hyväntekeväisyyteen sekä DOMin toiminnan turvaamiseen. Myyntiaika on kolme kuukautta ja palvelu on maksuton. 

Lainaamme hää-, hautajais- ja juhlapukuja sekä annamme vaatteita apua tarvitseville. Ota yhteyttä seurakuntasi diakoniatyöntekijään, niin saat itsellesi noutolomakkeen DOMiin. 

DOM on alusta monenlaiselle toiminnalle, voit esimerkiksi osallistua erilaisiin ryhmiin, tulla vapaaehtoiseksi putiikkiin, ehdottaa uudenlaista toimintaa tai voit vain tulla DOMiin viettämään aikaa ja nauttia kahvista sekä hyvästä seurasta. Lämpimästi tervetuloa DOM yhteisöön!