Toimituskulut

Toimitamme tilaukset postin kautta kiinteällä 6,90 € hinnalla.

Yli 50€:n ostokset toimitetaan ilman postikuluja.

Nouto myymälästä 0€

Toimitusaika

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Maksutavat

Verkkopankkimaksu

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard

Mobilepay

Palautusoikeus

Mikäli asiakas haluaa palauttaa ostamansa tuotteen, tulee palauttamisesta ilmoittaa kirjallisesti 14 vuorokauden sisällä tuotteen hankinnasta sekä palauttaa tuote DOMiin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautusilmoituksen tekemisestä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa kuin ostaja sen vastaanotti. Kuluttaja vastaa tuotteen palautuskuluista.

Viallinen tuote ja virheellinen toimitus

Asiakas voi palauttaa ostamansa tuotteen veloituksetta, mikäli DOM on hyväksynyt 14 päivän sisällä asiakkaan tekemän reklamaation viallisesta tuotteesta tai muuten virheellisestä toimituksesta. Asiakkaan tulee palauttaa tuote 14 vuorokauden sisällä reklamaation tekemisestä.

Paytrail maksupalvelun ehdot

DOM second hand

DOM myy asiakkaiden myyntitilille tuomia laadukkaita käytettyjä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Verkkokaupassa on myynnissä eri valikoima kuin putiikissa. Tuotteen hinnasta tavaran omistaja saa 50% ja toinen puoli käytetään hyväntekeväisyyteen sekä DOMin toiminnan ylläpitämiseen. Tuotteet toimitetaan siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. Asiakas hyväksyy tuotekuvauksen ja tuotteen mitat (mitat ovat noin mittoja) ennen ostopäätöksen tekemistä. Ellei tuotteen kunnosta ole kuvauksessa erillistä mainintaa, on tuote käytetyksi tuotteeksi hyväkuntoinen eikä siinä ole silloin mainittavaa käytönjälkeä.

DOM kuuluu marginaaliverotuksen piiriin.